Translate

torstai 16. toukokuuta 2013

Ensimmäinen päivä Oulussa...

Tänään ensimmäinen päivä sirkus huveja Oulussa...taisi kyllä vähän jännittävä jääkiekkomatsi vaikuttaa meidän kävijämäärään tänään mutta vielä on 3 päivää kaikilla innokkailla sirkuksen ystävillä tulla vierailemaan ja tutustumaan meidän upeaan ohjelmaan tänään myös 10 000 tuhannen kävijä määrä ylitettiin meidän blogissa elikkä kiitos kaikille ihanille jotka olette käyneet lukemassa meidän blogia..ja tivottavasti jaksatte vieläkin käydä elikkä yritetään päivittää sivuja mahdollisimman usein kunhan vaan sirkushulinassa keritään....Esityksen jälkeen vähän viiniä ja grillausta ja huomenna osa henkilökunnasta lähtee vierailemaan joulupukinmaassa..toivottavasti ovat olleet kilttejä että tulevat vielä saamaan lahjoja tulevinakin jouluina :O)

Sirkusterveisin:Sanna <3

1 kommentti:

  1. Tänään ei ole teidän ensimmäinen esiintymisenne Oulussa 19.5 klo 18. vaan taisipa olla viimeinen. Sillä huomenna siirrytte Liminkaan. Toivottavasti Liminka ottaa teidät teltan täydeltä vastaan.
    Suuret kiitokset teille tämän iltaisesta näytöksestä, oli ilo viettää teidän kanssa parituntinen. Annoitte meille ihanan muiston. Kiitos :)

    VastaaPoista