Translate

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Syksyn tuntua ilmassa...


Tänään todella syksyisen kostea keli…ja vaunussa vielä kosteampaa koska lämmityksen termostaatti on lakossa joten käytämme ystäväämme ruuvimensseliä apuna,kunnes joku ehtii hakemaan vaunukaupasta uudet osat….
Asuntovaunussa ihana Carryn tuoksu..kanapata porisee kaasuliedellä…ulkona vesisade piiskaa asuntovaunun seiniä,koirat nukkuu tyytyväisinä,isäntä Hämeeninnassa hoitelemassa sirkuksen paperihommia ja minä taidan kohta hypätä peiton alle ja ottaa pikku tirsat enne lippukassaa…Syksy on sitten ihanaa aikaa jopa omasta mielestäni paras vuodenaika..kaikista :o)
Huomenna aamulla aikainen herätys nokka kohti Vaasaa..10.00 päästään kurkistamaan maha asukkeja JÄNNÄÄÄÄÄÄ josko sieltä vaikka näkyis onko tulossa sirkus prinsessoja vaiko prinssejä <3 Sieltä takaisin Parolaan jossa sitten huomenna sirkus hulinat taas käynnissä klo 18.00

Sannan Kanapata

2 rasiaa suikaloituja kanafileitä
2 sipulia
2 punaista paprikaa
3 valkosipulinkynttä
1 aurajuusto
1 -2 prk kermaa/itse laitoin aurajuustolla maustettua toisen
2 prk ananaskuutioita liemineen
carryä
chiliä
Kanafondia,Kanaliemetkin käy…..
Mustapippuria
Ja suurustamiseen Maizenaa…

Paista kana pannulla,samoin freesaa kasvikset ja sen jälkeen lisää…kermat,ananakset,mausteet(itse laitan reilulla kädellä koska rakastan mausteista ruokaa) lopuksi suurusta ja anna hautua liedellä niin kauan kun maltat olla syömättä :o)
Tarjoile täysjyväriisin kanssa BON APPETIT!!!






5 kommenttia:

  1. hienoa että täältä suomesta löytyy vielä oikeaa sirkusfiilistä ja kaikki eivät ole rahan perässä. tsemppiä sannalle. pikkuköökki on aina paras. t. mikko

    VastaaPoista
  2. Carry on hyvä mauste. Joskus kokeilin currya mutta ei se ole yhtä hyvää!

    VastaaPoista
  3. Mitä sirkusvauvoja? :)

    VastaaPoista
  4. Maha asukkeja? Onnea ja lykkyä kovasti!

    VastaaPoista
  5. Heippa! Olin tänään Tuomarilassa sirkusta katselemassa. (kolmas vuosi peräkkäin) ja mielessä kävi että tosiaan, onkohan joku sirkusvauva tiedossa..piti oiken tulla tänne blogiin lueskelemaan ja luulen löytäneeni vastauksen?! :) Onnea! Ja hei, ihanat kynnet sulla! :)

    VastaaPoista